Ännu en härlig start på dagen

 
Ännu en träning är avklarad och idag var det lite tyngre måste jag erkänna. Vilken motvind, men jag kämpade mig igenom och väl hemma var lyckan total!
Att få komma ut och springa gör mig så peppad.
 
Imorse hade vi en supermysig morgon tillsammans. Vi gick upp tjugo i sju, Mailo fick frukost och han vill alltid lyssna och titta på sina favorit låtar på Youtube. Jag låter honom, då han är så duktig och äter i lugn och ro. Själv kan jag njuta av en kopp te, innan det är dags att förbereda honom inför dagis.
Idag passade jag på att ta lite bilder på min lilla prins och han ville att vi skulle ta bilder tillammans. Han satte sig i mitt knä och pekade på kameran. Vi tog bilder och han skrattade och skulle genast se resultatet! Det tråkiga var att bilderna med hans grimaser (som jag inte såg förrän resultatet), de blev tyvärr suddiga. Älskade skrutt, vad du förgyller våra dagar!
 

          
 
Nu väntar en relativt lugn förmiddag innan vi har en del ärenden att uträtta senare i eftermiddag.
 
Kram på er!

Vårdag

 
          
                                                                     Min favoritfrukost i repris
 

Härliga vårdag! Känner att energin riktigt spritter i min kropp idag! Kan erkänna att det inte riktigt kändes på det viset när jag slog upp min blå vid halv sju, men det gick rätt fort över.
Både att se solen på morgonen och att Mailos humör är på topp kan inte ge mig annat än energi!
Gav mig därför ut på en härlig löprunda i solen, direkt efter att jag lämnat skrutt på dagis. Det var bara helt underbart skönt och otroligt energigivande!
 
Sedan dess har förmiddagen gått i ett med tvätt, förberedande inför att vi ska åka till Norge snart, allmänt plock och lite jobb. Ska sätta mig ner och avnjuta en kopp kaffe innan jag ska ta och städa. Lika bra att använda sig ut av den energi som sprudlar i kroppen.
 
Blir ni också fulla av energi när solen tittar fram? Jag tycker att det är så rofullt att veta att våren och sommaren snart är på väg. Det gör gott både för kropp och knopp.
          
Önskar er en helt fantastisk dag!!

Ny frisyr

 
En ny vecka och jag har några dagar ledigt till. Härligt, då man har chansen att mysa med skrutten lite längre denna gång.
Vi har haft ett par härliga och slappa dagar nu i helgen och att vakna efter en god natts sömn, men till ett väder av både regn och blåst var mindre roligt.
Det var riktigt kallt när jag och Mailo gick till dagis. Kylan gick rakt igenom! Tur att jag alltid är duktig på att bylta på mig en massa kläder.
 
Till något annat, så friserade vi denna lilla herre i lördagskväll. Han satt så still och rörde inte min mer eller mindre under hela tiden. Verkligen imponerande! Sidorna och luggen klipptes, men vi lät lockarna vara kvar. De är så fina när han är nyduschad. Bilden nedan visar dagen efter bad. Det enda är att hans nya frisyr påminner lite lätt om en hockeyfrilla och det vet jag inte om jag är positivt inställd till, men blir det för långt får vi nog kapa av även i nacken. Nu ser han verkligen ut som en liten pojke!
 
          
 
           
 
Önskar er en härlig start på veckan och en underbar måndag!!