The Footmask

 
The Fantastic Footmask ger verkligen lena fötter! Rekommenderar innerligt att köpa den.
 
 
        
                                                           (lånad från https://maybeauty.se/footmask/)
 
 
Jag köpte den här för redan ett par månader sedan, men har dragit ut på att prova den. Speciellt när jag har tänkt att jag ska ha på mig den i ett par timmar, men så en dag så var jag själv hemma med Mailo. När han somnat lade jag ansiktsmask, tog hand om mina händer och då tänkte jag att varför inte slå till på stort och prova The Fantastic Foot Mask och den visade sig verkligen vara helt fantastisk!
 
Satte på mig strumporna på fötterna och för att tighta till dem, så använde jag ett par av mina vanliga strumpor utanpå. Lät masken verka i ca 1,5 timme, innan jag tvättade av fötterna.
 
¨         
 
 
Dagarna gick och jag märkte ingen direkt skillnad, men så efter åtta dagar - PANG! Fötterna flagnade död hy som aldrig tidigare. Varnar känsliga tittare, men den här bilden var bara den första dagen. Efter den har jag skrubbat bort död hud i omgångar och under fanns ett par lena, fina fötter. Tro det eller ej! Rekommenderas varmt och ag ska ta och köra den snart igen. Mina hälar skulle kunna tänka sig en till omgång. Lena blev det, men då kommer de verkligen bli babylena!
 
          
 

Kommentarer:

1 Aaa:

Tack för tipset!

Kommentera här: