Helgsummering

 
 
          
                                 Bjuder på en bild från en springtur på morgonen före jobbet förra veckan.
 
 
God Morgon Måndag!
 
Fortsätter med förkylningar som avlöser varandra. Ja, så går det när man har för mycket vilja och kroppen inte riktigt hinner med. Det är inte lika lätt längre att köra på och när jag har möjlighet och kan så är det bara att vila. Nu för tiden kör jag så det ryker på jobbet, samma sak hemma och när ska då kroppen få återhämta sig? Dessutom med alla förkylningar som är konstant på dagis och det väder som råder, är det inte det allra bästa för min kropp. Känner mig ändå relativt positiv, för frisk ska jag bli - igen!
 
Har haft en toppenhelg med mina bästa två! Har fått sovmorgon hela helgen till åtta och halv nio, så kan verkligen inte klaga. Igår vaknade jag själv före lillskrutt och är ändå glad att han sov så bra till halv nio i sin egen säng?! Hör och häpna! Dock sov jag själv inte bra på grund av min rygg, men är så tacksam att vi fick den natten vi fick. Jag är glad så länge han inte har sin nattskräck. Det är det allra viktigaste.
 
Annars har vi varit ute och lekt en hel del, jag var ute och sprang i lördags, för att jag kände mig så pigg, men det var nog det som utlöste förkylningen igen. Vi har mest tagit dagarna som det kommit och njutit av att bara vara tillsammans.
 
Nu ska jag ta och njuta av en kopp kaffe och hoppa in i duschen. Härligt!
Hoppas ni får en toppenhärlig dag!
 
Kram

♥ Vårt Allt! ♥

 
 
          

Tänk vad du gör din mamma och pappa glad. Det är helt otroligt hur starka känslor man har för sitt lilla underverk. När jag tittar på den här bilden som togs tidigare idag, blir jag helt varm i kroppen. Jag kan inte förstå att vi klarade oss utan vår lilla prins innan han kom. Han är verkligen solen i våra liv!          

Personalmat

 
Här om dagen fick vi en grym tex-mex till lunch! Kan inte annat säga än att det var riktigt gott! Det är tur att vi inte får den här maten varje dag på jobbet. Kändes så lyxigt!