160225

 
           
 
Fantastiska morgon! Njöt av veckans tredje powerwalk igår på nästan en timme. Det var så frisk, skön luft och solen började komma. Härligt!
Nu har vi vaknat till här hemma denna torsdag och ska njuta lite av att bara vara innan vi sätter fart igen. Tänkte ta med Mailo på en powerwalk och handla ägg på vägen, då det är en enorm åtgång på det hemma hos oss just nu.
 
Veckans träning so far...
 
Powerwalk 50 min x 2
Powerwalk 45 min x 1
Överkropp x 1
Benpass x 1
 
Gårdagen var för övrigt ägnad till att jobba hela förmiddagen med några av mina kollegor. På eftermiddagen ägnades resten av tiden till all tvätt som vi hade och så passade jag på att köra ett benpass.
 
När Mailo kommit hem blev det packning för hela slanten. Någon hade längtat en hel dag efter att packa och helst skulle vi nog åkt på en gång, men det är inte alltid det blir så. Vi hade annat hemma att ordna med helt enkelt och Mailo skulle klippas. Jag känner mig nog stressad över att vi ska åka igen. 3 dagar ledigt på 24 dagar känns, så att ha hunnit andas lite hade varit skönt, men det blir inte alltid som man tänkt sig.
 
Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och starta dagen här hemma!
 
Kram till Er!

Dagens Val

Tröja - Gina Tricot
Byxor - Gina Tricot
Stövlar - Butik i Norge (kommer inte ihåg vilken)
Väska - Väskshoppen
 
          
          
 
  

The Thief

 
Nu söndag till måndag, har vi varit iväg på kurs med jobbet till The Thief i Oslo.
Vilket hotell! Det gav en speciell och minnesvärd känsla. Besöket var inspirerande på det sättet att jag kände att jag fick med mig många goda ord, speciellt från några av de som jobbar där.
 
Förutom möten nu när vi var iväg till Oslo och till hotellet The Thief, så fick vi en omvisning av just hotellets egen Guest Relation Manager, Dominic Gorham. Jag måste ju säga att namnet var okänt innan, men det visade sig att han är en otroligt kunnig och inspirerande man minst sagt, med så mycket god kunskap och ett helt fantastiskt tankesätt när det kommer till värdskap gentemot gästen.
Att höra ur han förklarar hur de arbetar på hotellet med gästerna är helt otroligt, även om det kanske är ett helt annat typ av hotell än det vi jobbar på. Även om det är så, finns det fortfarande mycket gott att få med sig, som kan anpassas och användas på det hotell vi jobbar på och med den typ av gäster som besöker oss.
 
Lite bilder från besöket.