Norefjell

 
Varje år bär det av till Norefjell tillsammans med jobbet. En resa blandat med jobb och ledig tid. Vi bor i en härlig stuga, precis vid backen. Jobbar en del om dagarna, promenerar, lagar mat, spelar spel, åker skidor, njuter av en brasa om kvällarna och skrattar otroligt mycket!
 
I år var det dags igen och H och jag var glada att kunna joina gänget alla dagar denna gången. Vi ägnade hela första dagen åt jobb och avslutade med en enkel middag, spel och mycket skratt ute vid brasan.
 
           
 
          
Andra dagen började med en god frukost, lite lugnt häng och så åkte vissa iväg och åkte skidor. H provade för första gången och var riktigt duktig! Vi andra tog en promenad mot hotellet som ligger där och satte oss i deras härliga lobbybar och "kosade" oss, som norskarna säger. Resten av gänget slöt upp efter ett par timmar.
 
          
 
 
           
 

          
 
 
          
 
 
          
 
 
Skönaste gänget! (Även om några fattades)
          
 
 
Hotellet i kvällsljus!
          
 
 
När vi var tillbaka i stugan, så lagade jag till gratinerad chèvre som tilltugg och vår kökschef gjorde en underbart god middag! Vi satt och jobbade lite på kvällen, för att sedan fortsätta "myset". Det blev mera brasa, spel och skratt.
 
Helt klart en toppenresa!
 
På väg hem nästa dag!
          
 

Kommentera här: