Bröllopsprovsmakning

 
God Morgon!!
 
Jag skulle vilja börja med att säga vilken härlig dag, men jag kommer snart vakna till och tycka att det är en just en härlig dag. Här hemma vaknade vi tidigt, men har legat och myst tillsammans i soffan en längre stund nu på morgonen. Vi har dessutom spelat memory och Mailo börjar bli väldigt duktig på att hitta paren, samt att räkna dem, vilket är roligt. Jag hoppas han kommer gilla sällskapsspel lika mycket som mig.
 
I går hann jag inte titta in speciellt mycket. Tiden flyger iväg på jobbet. Mailer som ska besvaras, förberedelser inför veckan och förberedelser inför dagens bröllopsprovsmakning samt själva provsmakningen av menyn.
Ett fint blivande par, en härlig provsmakning och en genomgång av den stora dagen. Att få vara med och inspirera till någons stora dag är helt fantastiskt. Alla par är olika, har olika önskningar, olika budgetar etc och det är lite det som är det roliga. Inget par är det andra likt, även om många delar i det speglar sig. Jag njuter till fullo av att få vara med och planera deras dag.
 
Här kommer lite bilder av vad detta brudparet provsmakade. 
 
Andbröst
           
 
Hummer
          
 
Ytterfilé av hjort
          

Hemlagad Créme Brûlée
          

Mina bilder är inte "top notch", men maten smakade otroligt gott. (Självklart får jag smaka allt)  Vår kökschef är väldigt duktig och kreativ i köket.
 
Nu ska jag återgå till att städa. Mailo har redan plockat upp allt på sitt rum! Vad nu detta kom ifrån är ett fenomen, men han har plockat ihop alla sina saker och lagt på rätt ställe, så lika bra att jag är lika effektiv.
 
Önskar er en fin söndag!
 
Kram

Kommentera här: